Feiring med familien? - Hovden Resort in Norway

Feiring med familien?

Mange velger å samle storfamilien hos oss for feiring av ulike begivenheter.
Vi skreddersyr gjerne opphold og aktiviteter.

Vi hjelper med planlegging og program som kan passe for familieselskaper med medlemmer i alle aldre. Kanskje er det et jubileum som skal feires?

Hos oss kan man velge mellom leiligheter og selvhushold, eller hotellrom med pensjonsopphold. Om ønskelig tilbyr vi eget lokale for middagen eller samlingslokale etter middagen. Forslag til ulike festmenyer finnes her, eller vi lager en meny etter deres ønsker.

For mer info og bestilling, kontakt oss på tlf: 37 93 88 00, eller mail post@hovdenresort.com

På Hovden finnes et variert aktivitetstilbud sommer og høst. Her er mye flott og oppleve for både store og små.


FJELLVANDRING ELLER TOPPTUR
På Hovden finnes mange merkede turveier og stier. De som ønsker en lettere vei til topps kan starte turen med å ta Sommerheisen til toppen av Nos, 1183 m.o.h.

FISKETUR ELLER KANOTUR
I nærområdet finnes mange fine fiskevann og elver. Det er også mulig å leie robåt eller kano for en tur ut på Hartevatn.

HOVDEN BADELAND & SPA
Her finnes opplevelser for både store og små, enten dere vil ha konkurranse i sklia, prøve utendørsbassenget eller slappe av i boblebadet i spaavdelingen.

HEGNI FRILUFTSOMRÅDE
Dette er et område med fine turveier, beachvolleyballbane, servering og utleie av robåter, kanoer og brett for stand-up paddle.

SYKKELTUR
Enten dere har med egne sykler eller leier de på Hovden - her er muligheter for mange fine turer. Ulike sykkelturer er beskrevet på nettsidene til Fjellbyen Hovden.

GÅRDSBESØK OG RIDNING
På Fjellgarden Hovden møter man hester, sauer og høner. I tillegg til dyrehold og ridning har Fjellgarden Hovden kafé i et tradisjonsrikt Setesdals-tun, og gårdsbutikk med blant annet egenproduserte kjøttvarer.

FJELLVÅKEN SKYTESENTER
Her er aktiviteter for hele familien, enten far som vil prøve rifla på elgbanen, mor som tester leirdueskyting eller barna som vil prøve pil og bue.

Ellers kan man hygge seg i Hovden sentrum, der det finnes ulike butikker, galleri og kaféer.

Les mer om Fjellbyen Hovden sine aktiviteter og opplevelser!

Feiring med familien?

02182hovden_11083

anders-martinsen-fotografer-fisketur1

3500_l122123_setesdalen_70705

sommer-2006-012-justert